EuroAlba 2010

EuroAlba 2010 sjell në tregun shqiptar cilësinë e parë të pllakave qeramike dhe porcelani, të parketeve dhe produkteve hidrosanitare të markave më të njohura në Europe. EuroAlba 2010 synon në rradhë të parë cilesinë, raportin e mirë me klientin dhe gjithashtu duke ndjekur trendin, ne fokusohemi të sjellim për klientët tanë produktin më të ri në treg.


Pllaka

EuroAlba 2010 ofron shumellojshmëri të modeleve të pllakave të markave më të njohura në treg.

Shiko Modelet

Hidrosanitare

EuroAlba 2010 ofron shumëllojshmëri të modeleve të hidrosanitareve të markave më të njohura në treg.

Shiko Modelet

Parkete

EuroAlba 2010 ofron shumëllojshmeri të modeleve të parketeve të markave më të njohura në treg.

Shiko Modelet

Kategoria Lux

Me poshtë do të gjeni disa nga produktet e fundit të kategorisë Lux. Për më shumë ju ftojmë të vizitoni ShowRoomet tona.